London 2017: dag 2

Camden Town, det som varit häststall för metrovagnarna, är numera ett renoverat och uppsnyggat område fullt med pittoreska butiker och trevliga restauranger. Butikerna håller på att bli för fina, för dyra och det autentiska tappar mark men majoriteten är ännu det rufsiga och oväntade. Rör man sig utanför marknadsområdet hittar man vansinnigt fin graffiti. Där tillbringade vi många timmar, och återvänder nog nästa gång vi besöker London.




Unge herrn åkte gratis med mig, så vi tänkte inte så mycket på hur vi åkte kors om tvärs. Är man ovan med tuben så är ett bra sätt att kolla tex två olika linjer, var de korsar varandra och åka längs dem första dagen.

Plattform 9 3/4 behövde vi givetvis se, köpte mössa och halsduk utöver fotograferingen. Det är ju inte alls som på film, men det gjorde ingenting.


Vi drog iväg till tekniska muséet men det var sådär lagom, speciellt efter redan många promenerade kilometrar. Harrods tänkte vi ta i samma veva, men hungern slog till och vi sökte upp tortilla som Tripadvisor rekommenderade fram i närheten av hotellet. Wlan finns på var och varannan restaurang, museum, butik och det är onödigt att belasta 4G och roaming. 



Det fick vi extra energi av så vi rusade iväg för att shoppa kläder och alla kvällar avslutades med en timme i hotellets simbassäng. Hilton är riktigt okej som hotell...






Kommentarer

Populära inlägg